31 jaar in the business

En nog steeds met even veel goesting...

een ervaren partner

TiXiT is de geknipte partner bij de organisatie van uw evenement en garandeert een vlot en probleemloos werkend uitnodigings- en registratietraject. 

Als ervaren event professionals weten wij beter dan wie ook waar u nood aan heeft. Onze ervaring in de communicatie- en internetsector geeft ons de nodige bagage om samen met u na te denken over de meest geschikte communicatie en registratiesystemen voor uw evenement. 

TiXiT biedt oplossingen voor bedrijven, evenementenbureaus en PCO's.

 peter serneels

Peter kan terugblikken op een intensieve professionele ervaring in de organisatie van evenementen, zowel binnen multinationals als KMO’s, en dit in binnen- en buitenland. Als project manager vindt hij graag geautomatiseerde ICT-oplossingen voor complexe problemen en processen en dit met een operationele mindset voor pragmatische, klantgerichte en kostenefficiënte oplossingen.

Tijdens zijn marketing studies stond Peter mee aan de wieg van de studentenwerking van Stichting Marketing en organiseerde hij marketing gerelateerde congressen voor studenten met een jaarlijks nationaal congres voor 2.000 studenten als hoogtepunt.

Zijn carrière begon hij bij Unilever waar hij achtereenvolgens incentivereizen voor klanten en opleidingen en congressen voor Lipton & Lipton Ice Tea in binnen en buitenland voor zijn rekening nam.

Zijn passie voor IT zorgde ervoor dat hij steeds de nodige tools wist te ontwerpen om deze taken zo efficiënt mogelijk te orchestreren. Nadat hij eerder de board of directors had gewezen op het potentiëel van internet werd hij na een aantal jaren verantwoordelijk voor een e-business-to-business project voor de Unilever Belgium groep.

In 2002 ruilde Peter zijn carrière bij een multinational voor een nieuwe uitdaging binnen een internationaal actief communicatiebureau waar hij verantwoordelijk was voor het uitwerken van evenementiële projecten als deel van de communicatiemix van diverse nationale en internationale klanten. Het is in deze rol dat hij de eerste online inschrijvingstools ontwierp om zijn eigen operationele taken te vereenvoudigen.

Sinds 2009 biedt Peter zijn expertise aan om ook u dit uitnodigings- en registratietraject op een efficiënte manier aan te laten pakken. Ondertussen maken diverse grote nationale en internationale bedrijven gebruik van zijn diensten.

contacteer ons

Overtuigd? Contacteer ons nu!

Contactformulier